Loading color scheme

Rim individualno - od 349€

 

 

01 dan Podgorica Rim 20.40h 22.10h
04 dan Rim Podgorica 18.35h 20.05h

 

Smjestaj u hotelu Raeli lancu hotela:

Hotel Floridia 3* https://www.booking.com/Share-Y1xDK8
Hotel Noto 3* https://www.booking.com/Share-s5ypERT 

Hotel Lazio 3* https://www.booking.com/Share-U3xX1q 

Uz doplatu, moguće je da smještaj bude u nekom drugom hotelu

 

 

Cijena po osobi - od 349€

 

Cijena ukljucuje:


-avio karte

-aerodromske takse

-ruksak max 8 kg

-smjestaj u hotelu

 

Cijena je trenutna i sklona je promjeni do uplate

Barselona individualno - od 349€

01 dan Podgorica Barselona 12.50h 15.15h
04 dan Barselona Podgorica 06.35h 09.05h

 


Smjestaj u hotelu Viladomat 3* https://www.booking.com/Share-E2YnOC ili sličnom 
Cijena po osobi od 349€

 


Cijene ukljucuju :

-avionsku kartu

-aerodromske takse

-ruksak do 8kg

-smjestaj u hotelu

Cijena ne ukljucuje:

- transfer aerodrom - hotel - aerodrom

-dodatni prtljag od 10kg odnosno 20kg

 

Dubai individualno - od 259€

Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

 

01 dan Tirana Abu Dabi 18.30h 01.40h
06 dan Abu Dabi Tirana 14.05h 17.55h
Smjestaj u Admiral Plaza Hotel Dubai 3* https://www.booking.com/Share-I3EUXr - ili slicnom
Cijena po osobi od 259€

 

 


U cijenu je uracunato:

-povratna avio karta

-aerodromske takse

-ruksak 10kg 40x30x20cm

-smjestaj u hotelu

 

U cijenu nije uracunato:

- Transfer Podgorica - Tirana - Podgorica

-Transfer Abu Dhabi - Dubai - Abu Dhabi

-Kofer 20kg - 70€

 

 

💢CIJENA JE TRENUTNA I PROMJENLJIVA DO UPLATE 💢

 

 

Zanzibar 16-24 oktobar 1549€ za uplate do 01.jula

ZANZIBAR

IZ PODGORICE 9 DANA/ 7 NOĆENJA

CIJENA 1549€ SA SVIM IZLETIMA

 

1 DAN 16. OKTOBAR
Sastanak grupe na podgoričkom aerodromu u 7.30h. Let za Istanbul u 9.30h, slijetanje u Istanbul u 12.15h. Nastavak leta za Zanzibar u 18.50h, slijetanje na aerodrom Zanzibar u 02.05h po lokalnom vremenu. Transfer do smještaja i prijava u sobe.  Noćenje.

 

2 DAN 17 OKTOBAR

Doručak. Prije podne krećemo na izlet – obilazak Stoun Tauna i istraživanje najzanimljivijih atrakcija – kuća u kojoj je živio Fredi Merkjuri (Freddie Mercury), male i živahne ulice i trgovi, Stara tvrđava, Palata čuda, muzeji, lokalna pijaca, zvuci, boje i mirisi Afrike! Ime Stoun Taun na svahiliju znači „Stari grad”. Grad se nalazi na UNESCO-voj listi Svjetske baštine od 2000. godine. Nakon obilaska grada idemo do Ostrva džinovskih kornjača koje su prenijete na ovo mjesto u 19. vijeku sa Sejšela. Neke od kornjača stare su preko 100 godina, a mi ćemo imati prilike da ih hranimo i mazimo. Dan završavamo posjetom Nakupenda plaže, koja zapravo predstavlja pješčani sprud u sred okeana. Uživamo na vrućem pijesku i plivamo u tirkiznoj vodi tanzanijske obale. Povratak u smještaj. Noćenje.

 

3 DAN 18 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na izlet plivanje sa delfinima i ribarsko selo Kizmikazi. Ranom zorom ( oko 6h) krećemo na sami jug ostrva, odakle čamcima idemo na otvoreni dio okeana. Nakon povrtka na kopno upoznajemo se sa 600 godina starijim Baobabom koji će nam ispričati priču o najneobičnijem drvetu na svijetu. Nakon izleta odlazak do seoske škole gdje cemo biti u humanitarnoj zvaničnoj posjeti, čiji je cilj da donacijom u vidu svesaka, olovki, kreda ili skromno novčanoj pomoći od par eur pomognemo mališanima, koji se trude da u veoma skromnim uslovima, kroz obrazovanje dobiju bolju šansu za život. Nakon posjete povratak u hotel. Noćenje.

 

 

4 DAN 19 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na najfascinatniju turu Zanzibara, u kojoj ćete istinski uživati u prizorima, doživljajima i ukusnoj hrani. Tradicionalnim “ Dhow” jedrenjakom krećemo u istraživanje arhipelaga. Uz posjetu ostrvima, pješčani sprudovi, upoznavanje sa mangrovima i pentranju po gigantskim Baobau, snorkling i naravno prava poslastica će biti ukusan ručak od jastoga i morskih plodova.

 

5 DAN 20 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na farmu nedaleko od sela Bububu gdje ćete imati priliku da se uvjerite zašto je drugo ime za Zanzibar ostrvo začina. Šetamo kroz bujnu vegetaciju i uživamo u magičnim mirisima i ukusima kako u začinima tako i u tropskom voću, cimet vanila karanfilić safran jack fruit... Lokalci nam sa visokih palmi beru kokosove orahe nakon čega slijedi degustacija ovog neobičnog “pića”. Imaćete priliku da kupite svježe ubrane začine, sapune od aloe vere, od kokosa,... Nakon ture začina nastavljamo na popodnevni relax na jednu od najpopularnijih plaža kendwu. Povratak u smještaj. Noćenje.

 

6 DAN 21 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na vrlu interesantnu kratku edukativnu turu o proizvodnji i gajenju morskih algi na Zanzibaru. Vrlo bitna privredna grana kojom se bavi oko 20 000 žena. Nakon obilaska morkih “bašti” upoznajemo vas sa stvarnim životom mještana- šetnja veselim selom uz anegdote i interesante priče naših vodiča. Seoska tura je pravi način da se uvjerite da je Hakuna Matata moto lokalnog stanovništva.

 

7 DAN 22 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak do famoznog restorana na stijeni “The Rock”, izgrađen 2009. godine, nedaleko od Pingwe plaže. Ručak u ovom restoranu je opcioni i indivudalni trošak putnika. Nakon posjete restoranu idemo do Dongwe plaže- “Zanzibarski Maldivi”. Nakon višečasovnog uzivanja i sunčanja upoznajemo se sa Masai plemenom, igramo sa njima ples dobrodošlice i možemo pazarati od njih ogrlice, lavlji zub ili afričku masku. Nakon plesa slijedi zabava uz Ngoma ples i logorsku vatru.

 

8 DAN 23 OKTOBAR

Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak čamcima do plave lagune sa prozirnom vodom idelnom za kupanje. Po dnu okeana su rasute najljepše morske zvijezde svih boja. Od vodiča ćete dobiti informacije kako se krecu, gdje su joj usta i oči , na koji nacin ih možemo izvaditi iz vode i kako ih vraćamo u istu. Povratak u smještaj. Odmor i sunčanje na plaži i priprema za pakovanje.

 

 

 

 

9 DAN 24 OKTOBAR
Napuštanje soba oko 00.30h. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul u 3.25h, slijetanje u 12.45h. Nastavak leta za Podgoricu u 19h, slijetanje u Podgoricu u 19.45h po lokalnom vremenu.

 

KRAJ ARANŽMANA! 

 

NAPOMENA: Raspored izleta nije garantovan i sklon je promjeni. Iskljucivo zavisi od preporuke vodiča na licu mjesta, vremenskih prilika i dostupnost prevoza. Sve što u izletima nije navedeno da je uključeno- nije ukjučeno.

 

 

Cijena aranzmana za uplate do 1.07. : 1549 eur u  3* hotelu

Cijena aranzmana za uplate do 1.07. : 1719 eur u  4* hotelu

 

Uključuje:

 • Avionski prevoz iz Podgorice preko Istanbula
 • Aerodromske takse
 • Kofer 23kg + 8kg rucni prtljag
 • Smještaj
 • Doručak
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

-  Vodič na našem jeziku

-  Navedeni izleti

 

 

Nije uključeno:

 • Viza koju plaćate na aerodromu kada sletite 50$

-  Međunarodno putno osiguranje

Prag 27 - 31 avgust 549€

PRAG

27 avgust- 31 avgust

 

 

 

01.dan/27. avgust  Sastanak grupe 2h prije leta na aerodromu u Tivtu. Let za Prag na liniji MNE 340 u 11.50h , slijetanje u 13.20h. Nakon slijetanja i grancnih formalnosti, obezbijedjen transfer do hotela. Nakon ostavljanja prtljaga na recepciji, odlazak u obilazak grada sa vodicem  na nasem jeziku.  Obilazak praškog dvorca spolja – Hradčana, katedrale Sv. Vida, bazilike Sv. Djordja, Male Strane, prelazak preko Karlovog mosta do spomenika Karla IV-tog nakon čega se laganom šetnjom stiže do Staromjestskih namjesti i čuvenog Astronomskog sata – Orloja i Tinske crkve.  Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel Nocenje

02.dan / 28. avgust Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U 16h predvidjen je fakultativni izlet krstarenje Vltavom  i panoramsko razgledanje 1h.Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Nocenje

03.dan/29. avgust Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet Karlove Vary. Polazak iz hotela u 09h - Obilazak banje, njenih čuvenih ljekovitih izvora termalne vode i kolonada (Termal Spring, Market Collonade...), grand hotel Pupp-a, crkva sv. Marije Magdalene... Čuveni pisci, kompozitori, istorijske ličnosti su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mozart, Petar Veliki...), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posjećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Uz to ne zaboravite probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, vodu sa ljekovitih izvora, oplatke..Povratak u Prag. Nocenje.

04.dan/30. avgust Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti  ili fakultativni izlet Praski dvorci -  krecemo sa vodicem iz hotela u 10h Započinjemo na Karlovom mostu, gdje dobijamo kratak istorijski pregled  Praškog dvorca. Prelazimo ka katedrali sv. Vida, slusajuci priče o knezovima, kraljevima i carevima, te o ceremonijalnoj istoriji mjesta. Razgledamo stari dvorac, Vladislavovu dvoranu, a zatim baziliku Sv. Jurija. Na kraju idemo do područja poznato Zlatna ulica. Individualni povratak u hotel. Nocenje.

05.dan/31. avgust Dorucak. Odjava iz hotela. Transfer do aerodroma. Let za Tivat  na liniji MNE 341 u 14.00h.Slijetanje u 15.30h po lokalnom vremenu. Kraj aranzmana.

 

Cijena aranzmana: 549eur

 

 

 

Ukljucuje:

 • Avionski prevoz iz Tivta
 • Aerodromske takse
 • Kofer 23kg + 8kg rucni prtljag
 • Smjestaj u hotelu Prague Central Plaza 3* https://www.booking.com/Share-Gm9VCJ4
 • Dorucak
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Pjesacka tura sa vodicem na nasem jeziku

 

 

 

 

Nije ukljuceno:

 • Transfer do Tivta i od Tivta za Podgoricu
 • Putno osiguranje sa covid pokricem
 • 15€ krstarenje Vtlavom
 • 60€ Karlove Vary
 • 30€ Praski dvorci

Budimpešta individualno - od 255€

 

Individualni aranžman

 

 

11 mart Podgorica Budimpesta 16.00h 17.20h
14 mart Budimpesta Podgorica 08.15h 09.30h
Smjestaj u hotelu City Hotel Unio 3* https://www.booking.com/Share-kzoDIQf ili sličnom
Cijena po osobi 255€

 

Uključuje:

-avionsku kartu 

-aerodromske takse

-ruksak do 8kg dimenzija 40x30x20cm

-smještaj u navedenom ili sličnom hotwlu

Ne uključuje:

-transfer aerodrom-hotel-aerodrom

-dodati prtljag 10-20kg

-putno zdravstveno osiguranje

-obroke